Saturday, 28 May 2011

KaraK highway .

السلام عليكم ,
hai korang , erm ,, seram kan ? takut . btw , nak citer ni . harituu ,, aku lalu karak highway mase otw nak g terengganu . time tu naik bas . rombongan mak aku . then , time tu pkol 3 pagi rasenye . sume org tido . aku je taleh tido . then , kebetulan dok sebelah tingkap . . first aku tataw yg aku lalu tu karak highway , aku ponn relex je le . then , aku ade nmpak satu rumah usang , mmg scary la jugek , . tingkap die terbuka . aku pom pelik . aitt pkl 3 pagi , ade ke org nak bukak tingkap n merenung kat lua ? aku ade nmpak satu bende tu . aku pon tak sure la kat tingkap tu . lepas lalu ruma tu aku ade nmpak signboard tulis KARAK . aku ponn , ingat la pasal citer karak tu .. bulu2 aku sume da naik . terus aku amik selimut . , and smabung tidor . tai mmg scary la ken .,, pkol 3 pagi kot . erm aku rase niy laaa aku pnye pengalaman yg paling takot . mmg takot le . so korangg , kalau nak g tengok citer ni berhati hati la ye . kang korang tak tido mlm pulak(cehh mcm aku dah tegok je padahal tak klua wayang lagi) .
okayyy . so tu jeee pasal pengalaman aku . kalau kome ade pengalaman kt karak niy jgak , leh le share citer kt aku yea.
byebye .

**by nodame cantabile . ;)
KARAKKK HIGHWAYYY!

No comments:

Post a Comment